INTERNETSKI ČASOPIS
OŠ STJEPANA RADIĆA - BIBINJE
Europski prijatelji

Stigli su nam božićni ukrasi iz 27 europskih država. Božićno drvce okitili smo medenjacima iz Austrije, vunenim borićem s Tenerifa, pletenom kapicom iz Međimurja, božićnim natpisom na francuskom jeziku, šiškama iz Italije, konjićem iz Litve,....

Opširnije...

Prepoznaj pravog prijatelja!

Učenici prvih, trećih i četvrtih razreda uživali su u lutkarskom mjuziklu Pravi prijatelj u izvedbi lutkara kazališne kuće Produkcija Z iz Splita koji su ovom  prilikom posjetili našu školu.

Opširnije...

Europsko božićno drvce

Projekt Europsko božićno drvce održava se svake godine u kojem sudjeluju tisuće  osnovnoškolaca iz čitave Europe.

Opširnije...

Daj 5 minuta čitanju!

U našoj školi održao se projekt " Daj 5 (minuta) za čitanje!" U projektu su sudjelovali učenici trećih, četvrtih, petih i šestih razreda s ciljem za što veći interes učenika na čitanje u slobodno vrijeme.

Opširnije...

„Čarobna torba odvela je cijelu obitelj u čaroban svijet knjiga“

 

Projekt poticanja čitanja Čitamo mi, u obitelji svi započeo je u drugom polugodištu školske godine 2016./2017. u dva treća razreda, a dovršen je u rujnu ove školske godine.

Opširnije...

Priča o kravati

Svečano smo obilježili Svjetski dan kravate! Najprije smo naučili svezati kravatu različitim čvorovima,

Opširnije...

Millenium stih

U crkvi Svetog Donata u Zadru, 30. rujna,  je premijerno održana manifestacija Millenium stih - poetski maraton Riječi prije svega.  Cilj ove manifestacije je popularizirati pisanu riječ i književnost.

Opširnije...

Tjedan europskog sporta

I ove godine je održan Tjedan europskog sporta kao i Dan hrvatskog školskog sporta.

Opširnije...

Dobro nam došli, dragi prvaši!

 

Početak nove školske godine donio je veliko uzbuđenje svim našim učenicima, a najviše prvašima  kojih ove godine ima čak pedeset petero.

Opširnije...

Uzorna generacija

Još jedna generacija osmaša uspješno je privela kraju svoje osnovnoškolsko obrazovanje. Pristojni, pametni, uredni, vrijedni i neizrecivo dragi – generacija za svaku pohvalu.

Opširnije...