INTERNETSKI ČASOPIS
OŠ STJEPANA RADIĆA - BIBINJE

Naše odbojkašice županijske su prvakinje!

Nakon plasmana na županijsko natjecanje u ženskoj školskoj odbojci, sve su cure bile vrlo uzbuđene i jedva smo dočekale dojavu o mjestu i vremenu županijskog natjecanja.

Uz puno snage, volje i želje ponovno smo uspjele i odnijele pobjedu!

Županijsko natjecanje održalo se u OŠ Krune Krstića u Arbanasima. Najprije smo porazile odbojkašice iz OŠ Bartola Kašića rezultatom 2:0, a potom ekipu domaćina OŠ Krune Krstića također rezultatom 2:0. Ovim dvjema pobjedama plasirale smo se na prvo mjesto i našem veselju nije bilo kraja. U ekipi su i ovaj put bile učenice sedmih i osmih razreda, a vodila nas je učiteljica Mirjana Vukić.

Nakon zasluženog prvog mjesta idemo na natjecanje za prvaka Dalmacije, a ukoliko tamo ostvarimo ovako dobre rezultate imamo šanse i za državno natjecanje.

U svakom slučaju, dale smo sve od sebe kako bismo ostvarile ove pobjede, a ovaj trenutak iščekujemo već nekoliko godina. Na terenu smo bile jače nego ikada. Bodrile smo jedna drugu, a imale smo i navijačice iz Posedarja s kojima smo se ranije sprijateljile. Dok smo se borile za prvo mjesto s Arbanasima, prolile smo zadnju kap znoja za pobjedu. Bila je to gusta utakmica. Kad je sudac sudio zadnji poen za nas, sve cure s klupe su skočile i grlile nas. Predali su nam pehar i priznanje u ruke, a onda su se pojavile emocije. Sve smo u isto vrijeme plakale i smijale se. Jedva smo dočekale povratak u školu i proslavu na školskom hodniku. Ovaj put s peharom, priznanjem i balonima!

 

Laura Sikirić, 7. b